Gizir bútorlapok - Konyhabútor magasfényű bútorlapból

Aki magasfényű bútort szeretne készíttetni, több lehetőség áll rendelkezésére.

Az akril, a magasfényű MDF fóliás, az egyszínű MDF bútorlap, vagy a standard színektől elrugaszkodott rajzolatos Gizir bútorlapot is választhatja. Ezzel a termékkel először dolgoztam, amit most szeretnék megosztani.

A konyha, egy falba került beépítésre. A kis teret egyféleképpen lehetett feltűnővé tenni. A felső szekrényben két, az alsóban egy led sor kapott helyet.  A világítás kihangsúlyozza a bútorlap enyhe árnyalatú mintázatát. A fehér alapon ezüst színű hullámok csillogóbbá tették az összhatást. Az eltérő barna bútorlap nagyobb kontrasztot adott, amihez a falburkolat is jól beillett.

Lapszabászatoknál a Gizir forgalmazó törekedett arra, hogy a színminták kézzel foghatóak legyenek. A széles palettából nem könnyű a választás, viszont mindig tudunk magunkhoz illő színt választani.

A lapok ár érték arányban jónak mondhatók, a mérete kicsi és csak egész lapot vásárolhatok belőle. Az élzárás nem különbözik a többi bútorlap élzárástól. Alapjába véve jól megmunkálható és tetszetős lapról beszélünk. Remélem az idő múltával ezt is megvásárolhatom m2-re.

Gizir bútorlapból készült konyhabútor

elegáns konyhabútor Gizir fronttal


Weboldalunk cookie-kat használ (sütik) a jobb felhasználói élmény érdekében.