Konyhabútorok rendelésre

Egyedi konyhabútorok árakkal

A konyhabútor árak tartalmazzák a felhasznált anyagokat, a ráfordított összeépítési idő összegét és a beépítéssel kapcsolatos összes költséget.

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. A bútorok végösszege a pillanatnyi akciókon kívül esett.

Country tölgy bútorlapos konyhabútor

A fenti konyhabútor U alakú bútorlapos ajtófrontokkal és színazonos látható részekkel, valamint kamraszekrénnyel készült. Belső rész korpusz fehér színű.

A konyhabútor ára: 785.000 Ft
(Készülékek nélküli teljes ár)

Sonoma tölgy bútorlapos konyhabútor

A fenti konyhabútor U alakú bútorlapos ajtófrontokkal és látható részekkel, szálcsiszolt lábazattal. Belső rész korpusz fehér színben.

A konyhabútor ára: 835.000 Ft
(Készülékek nélküli teljes ár)

MDF magasfényű konyhabútor

A fenti konyhabútor U alakú MDF magasfényű fóliás ajtófrontokkal és látható részekkel, beépített led világítással készült.

A konyhához Blum tandembox fiókokat és Tip-on felső ajtó vasalatokat használtam fel. A sarkokban kifordítós kosár, a kamraszekrényben beépíthető sűtő, mikró és hűtő készülék van.

A konyhabútor ára: 1.555.000 Ft
(Készülékek nélküli teljes ár)

Kombinált magasfényű-faerezetes konyhabútor

A fenti konyhabútor magasfényű és faerezetes bútorlappal kombinált ajtófronttal készült. A beépített led világítás három ponton kapott helyet. Nagysága 3.4 fm.

A konyhabútor ára: 685.000 Ft
(Készülékek nélküli teljes ár)

Magasfényű konyhabútor beige színben

A fenti konyhabútor magasfényű beige bútorlappal készült. A konyhához Blum tandembox fiókokat és Aventos felnyíló vasalatokat használtam fel.

A konyha 3.6 fm részéhez még tartozik egy magas kamraszekrény, amiben helyet kapott egy beépíthető mikró és egy sütő készülék. Az ajtófrontok alsó része besüllyesztett fogantyúkkal, a felső Tip-on rendszerrel készült.

A konyhabútor ára: 745.000 Ft
(Készülékek nélküli teljes ár)

Weboldalunk cookie-kat használ (sütik) a jobb felhasználói élmény érdekében.